Șurubelnita Electrică Wiha speedE® II - Putere și precizie

Ai avut vreodată sentimentul că timpul se scurge lent în momentul fixării unui șurub cu o șurubelniță convențională? Cu Șurubelnița Electrică Wiha speedE® II, nu doar că vei economisi timp prețios, dar vei beneficia și de un control absolut asupra forței de strângere și de confort sporit în timpul utilizării.

Fixează șuruburile de 3x mai rapid

Imaginează-ți că poți finaliza lucrările de fixare cu o viteză uluitoare de trei ori mai rapidă decât metodele convenționale. Datorită tehnologiei de ultimă generație, șurubelnița electrică speedE® II de la Wiha îți va permite să fixezi șuruburile cu o viteză uimitoare de 3 ori mai rapidă decât cu o șurubelniță convențională. În plus, designul compact și ergonomia inteligentă îmbunătățesc semnificativ eficiența zilnică.

Controlează forța de strângere

Una dintre caracteristicile deosebite ale șurubelniței speedE® II este funcția sa de protecție a materialelor. Datorită noului selector de cuplu, poți stabili cu exactitate nivelul de forță de strângere. La atingerea valorilor de 0,4 Nm sau 1,0 Nm, strângerea asistată se oprește automat, protejând astfel materialul. Cu atenție, poți finaliza strângerea manual până la un maxim de 12 Nm.

Ergonomie și iluminare

Șurubelnița electrică speedE® II este concepută pentru a reduce efortul asupra articulațiilor, tendoanelor și mușchilor datorită motorului electric și mânerului SoftFinish. În plus, LED-ul integrat sub formă de inel iluminează perfect zona de lucru, asigurând vizibilitate excelentă asupra șuruburilor și a piesei pe care lucrezi.

Versatilitate și fiabilitate certificată

Certificată VDE și IEC, șurubelnița electrică speedE® II de la Wiha este autorizată pentru utilizarea în instalații electrice de până la 1000 V AC. Cu aceasta, poți aborda o varietate impresionantă de sarcini de fixare, de la instalarea prizei de curent și lucrul în dulapurile electrice, până la întreținerea industrială, reparații de aparate de uz casnic, instalații de încălzire și multe altele.

În concluzie, dacă dorești să-ți transformi experiența de fixare a șuruburilor într-un proces rapid, precis și confortabil, Surubelnita Electrică Wiha speedE® II este răspunsul. Cu tehnologia sa avansată și designul ergonomic, acest instrument te va ajuta să obții rezultate superioare în fiecare proiect. Simplifică-ți lucrul și obține performanță de top