Soluții complete de măsurare și testare

⚡ KERN, partenerul ideal pentru soluții complete de măsurare și testare. Cu peste 175 de ani de tradiție, acesta oferă produse de înaltă calitate pentru diverse domenii.

Produsele KERN sunt complementare în industria alimentară, domeniul medical și alte industrii, asigurând precizie și fiabilitate. Fie că ai nevoie de soluții pentru cântărirea ingredientelor, diagnosticare medicală sau aplicații industriale, KERN îți oferă instrumentele necesare.

DE CE SĂ ALEGI KERN?

KERN oferă echipamente avansate pentru măsurarea forței, testarea durității materialelor plastice (Shore), măsurarea cuplului, testarea durității metalelor (Leeb și UCI), măsurarea grosimii stratului de acoperire, lungimii și culorii. De asemenea, aceștia pun accent și pe securitatea muncii, furnizând truse de cântărire și alte instrumente precise.


Pentru analize detaliate, KERN oferă microscoape compuse, metalurgice, polarizante, stereomicroscoape și refractometre analogice și digitale, portabile și desktop, ideale pentru laboratoare și aplicații de teren.


Pentru mai multe detalii despre produsele disponibile, accesează cataloagele online: https://www.sesto.ro/kern

Contactează-ne pentru o ofertă personalizată care să corespundă nevoilor și care să se plieze pe îmbunătățirea proceselor din cadrul firmei: info@sesto.ro