Clești și scule pentru dezizolat KNIPEX

KNIPEX s-a specializat pe dezvoltarea si fabricarea patentilor de inalta calitate si detine in acest domeniu o pozitie de varf ca producator in Europa.
Patentii KNIPEX corespund celor mai inalte cerinte in ceea ce priveste performanta, ergonomia si durata de viata. Noi ne orientam dupa pretentiile profesionistilor care in munca zilnica trebuie sa se poata baza pe propriile unelte.

Cu peste 1.000 de produse diferite, KNIPEX ofera un vast program pentru cele mai diferite intrebuintari in domeniul serviciilor si industriei. Datorita gamei largi de produse, sta pentru fiecare aplicatie, cea mai potrivita unealta la dispozitie. Inovatiile noastre ofera mereu solutii de viitor pentru o munca usoara, efectiva si sigura. In munca noastra de proiectare ne folosim de un intens schimb de experienta cu utilizatorul, constructii moderne precum si instalatii performante de incercare si test.

Uneltele noastre indeplinesc in mod special criterii de ergonomie. Inainte de toate, prin design-ul lor care minimalizeaza uzul fortei si a caror sistem de prindere este adaptat optimal la miscarea mainii – pentru o munca obositoare si sigura.