RENNSTEIG clesti speciali, dalti si spitzuri de mana si masina

Începând din 1959 RENNSTEIG face instrumente profesionale în producție de serie. Proiectate inovativ cu atenție și angajament sculele RENNSTEIG satisfac toate nevoile clienților din multe industrii.

Sediul firmei este situat in Turingia o zonă cu tradiție veche de secole în producția de scule și are peste 230 de angajați în Germania și la filiala RENNSTEIG Tools Inc din SUA. Începând cu 1991 a devenit o filială independentă a bine cunoscutului producător de scule KNIPEX-WERK C. Gustav Putsch KG din Wuppertal, Germania.

De la un atelier, un șantier de construcții sau la bordul unui avion sculele RENNSTEIG acoperă toate cerintele și standardele clienților.

Cu inovațiile lor, materiale de înaltă calitate, finisaje precise și proiectate pentru întrebuințare de lungă durată produsele oferite sunt potrivite pentru următoarele întrebuințări:
+ lucrul pe cabluri
+ instalații sanitare
+ pentru prelucrarea metalelor
+ construcții+montaj
+ aplicații speciale (aeronautică)

Cu peste 50 de brevete internaționale RENNSTEIG ne dovedește că este un producător atent la progresul tehnologiei și pregătit sa satisfacă cele mai noi cerințe ale industriei.