Despre noi

Din anul 1999, anul infiintarii si pana in present, pasiunea si dorinta de a veni in sprijinul clientilor nostri cu renumite firme de top germane din domeniul sculelor de mana, a jucat un rol important in dezvoltarea firmei noastre.

Astazi, dupa 15 ani de activitate, putem declara ca succesul nostru se datoreaza profesionalismului si performantei angajatilor cat si a dinamismului si flexibilitatii echipei noastre. Experienta acumulata in acesti ani a fost pusa in slujba clientilor si in satisfacerea cerintelor acestora.

Suntem constienti ca activam intr-un mediu concurential tot mai puternic, ca cerintele clientilor nostri sunt tot mai exigente insa putem declara ca avem solutii pentru satisfacerea celor mai exigente cerinte, ca avem solutii pentru clientii exigenti care apreciaza calitatea si fiabilitatea produselor pe care le comercializam.

Sesto International va ofera nu doar scule de mana ci si solutii tehnice complete celor mai complexe aplicatii.

Echipa noastra va raspunde cu promptitudine la orice solicitare din partea dumneavoastra si in cel mai scurt timp veti avea o oferta de pret.

Importam marci de top cu produse fabricate in Germania si alte tari europene cu traditie in industrie, printre care aminitim:

 • KNIPEX, Germania

  cu traditie de peste 130 de ani, lider mondial in productia de clesti
 • WIHA, Germania

  traditie de 75 de ani in solutii de insurubare profesionale si inovative, surubelnite, biti, surubelnite dinamometrice, chei „L”
 • NORBAR, Anglia

  lider mondial in solutii dinamometrice cu o traditie de peste 70 de ani, produse inovative, extrem de fiabile.
 • KS TOOLS, Germania

  Solutii complete in domeniul industrial, auto si utilaje
 • HEYCO, Germania

  Unul dintre cei mari mari producatori de scule si truse de scule
 • BENNING, Germania

  Lider de top in aparate de masura
 • GT LINE, Italia

  Genti profesionale de scule
 • RUKO, Germania

  Firma de top mondial in programe complete de scule de gaurit, filetat, tesit pentru industrie.

Suntem unul din principalii furnizori de biti profesionali pentru industrie pentru piata din Romania, prezenti cu cea mai completa gama, la cele mai bune preturi, cu produse de o calitate ireprosabila de la producatori europeni cu traditie in acest domeniu.